Νίκος Βαρβαδούκας

Νίκος Βαρβαδούκας

Chief Omnichannel Officer / BoD, COSMOS SPORTS - Μέλος Δ.Σ. GRECA

O Nίκος Βαρβαδούκας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μarketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA major in Finance από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος marketing & e-Commerce σε κορυφαίες εταιρείες λιανικής, όπως το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα καταστήματα PUBLIC (Διευθυντής Marketing, eCommerce & CRM), η DIAGEO (Johnnie Walker, Smirnoff, Haig κτλ.), ενώ έχει διατελέσει Commercial Director στην APIVITA, με ευθύνη τις πωλήσεις και το Marketing, σε όλα τα κανάλια διανομής.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία στελέχη e-commerce & Omnichannel marketing στην Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος του  GRECA (Greek e-Commerce Association) από το 2012 τον οποίο υπηρέτησε και ως μέλος του ΔΣ, και συχνά μέλος σε κριτικές επιτροπές βραβείων όπως Εξυπηρέτησης Πελάτη (ΕΙΕΠ), Sales Excellence awards και των e-Volution Awards . Έχει διακριθεί μαζί με τις ομάδες του σε δεκάδες βραβεία On line Customer Experience, Social Media, Omnichannel Commerce, ενώ με το Public.gr εκπροσώπησε την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά βραβεία e-Commerce τον Ιούνιο του 2016.  Είναι τακτικός ομιλητής σε ακαδημαϊκές ημερίδες, συνέδρια και εκπαιδεύσεις πολυεθνικών εταιρειών σχετικά με το Marketing στην Ψηφιακή Εποχή και τις στρατηγικές e-Commerce.

Πλέον ανήκει στην διοίκηση των αλυσίδων αθλητικών ειδών Cosmos Sport & Sneaker10 με ευθύνη την εμπορική ανάπτυξη των καναλιών, είναι συνεργάτης στην συμβουλευτική ομάδα της Convert Group στα projects Papastratos Philip Morris (iQOS) και στο My Market και board advisor σε δυναμικά ελληνικά start ups & εταιρείες (Sleed digital agency, athlenda.com, e-Satisfaction.com).