Γ. Περλεπές

Γ. Περλεπές

Γενικός Διευθυντής, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ο Γιάννης Περλεπές γεννήθηκε στη Λαμία το 1961. Από το 2000 είναι ο Γενικός Διευθυντής στην εφημερίδα «Η Ναυτεμπορική» ― κορυφαία οικονομική και επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα. Για 10 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες επιτελικές και διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Έχει διατελέσει μέλος σε σειρά Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών.
Έχει σπουδές Τεχνολόγου Μηχανικού στο ΤΕΙ Λαμίας, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απέκτησε B.Eng. (μετά επαίνου) Ηλεκτρολόγου και Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το Liverpool Polytechnic, (M.Sc.) στην Πληροφορική από το De Montfort University και MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Warwick Business School.
Ο κύριος Περλεπές έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια οικονομικού περιεχομένου και έχει επίσης διατελέσει Εισηγητής Management, στο Eurocentre College [Chartered Institute of Marketing], στο Deree College – The American College of Greece και σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων.
Είναι μέλος της ΕΑΣΕ (Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων), ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων), WAN (World Association of Newspapers), INMA (International Newsmedia Marketing Association), EBP (European Business Press), του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Ατλαντικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Πολιτειών.