ΜETRO και Supply Chain Institute συνεχίζουν για 5η χρονιά τη συνεργασία τους για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων

logistics

Η METRO ΑΕΒΕ, μία 100% ελληνική εταιρεία, με σύνθετη οργανωτική δομή που απαριθμεί περισσότερους από 11.500 εργαζόμενους, 280 καταστήματα σ’ όλη την Ελλάδα, 4 Κέντρα Διανομής και Κεντρικά Γραφεία στη Μεταμόρφωση Αττικής, επεκτείνει για 5η συνεχή χρονιά  τη συνεργασία της με το Supply Chain Institute.

Βασική προτεραιότητα της METRO αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της. Μέσα από την έως τώρα συνεργασία, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 250 ώρες εκπαίδευσης σε πάνω από 50 εργαζόμενους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ξεκινώντας από εκείνους με διοικητικό ρόλο, αλλά και τους νέους εργαζόμενους, προκειμένου να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες γνώσεις και τα αναγκαία εργαλεία για την περαιτέρω εξέλιξή τους μέσα στον οργανισμό.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο φέρει την υπογραφή του Supply Chain Institute, αποτελεί μία ιδιαίτερα ευχάριστη και χρήσιμη εμπειρία που καλύπτει, τόσο θεωρητικές γνώσεις, όσο και βέλτιστες πρακτικές για όλες τις βασικές λειτουργίες μιας σύγχρονης αποθήκης. Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων, ο κάθε εργαζόμενος λαμβάνει την αντίστοιχη αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το σημαντικό φορέα του Supply Chain.

Σχετικά με το Supply Chain Institute:

Το Supply Chain Institute ιδρύθηκε το 2007, υπό την  ομπρέλα της εταιρείας συμβούλων PLANNING. Όραμα μας είναι να συνδράμουμε και να προάγουμε την εξέλιξη των Ελληνικών Logistics. Άξονα λειτουργείας αποτελεί η διάχυση γνώσης (knowledge transfer) και συσσωρευμένης εμπειρίας των εξειδικευμένων συμβούλων της  PLANNING καθώς και κορυφαίων στελεχών της αγοράς σε όλους τους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Ενισχύουμε την πληροφόρηση και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ επιχειρήσεων μέσω σειράς ενημερωτικών, επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών δράσεων με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market, με συνολικά 280 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 11.500 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.